top of page

SOBRE NOSALTRES

Rosa Vilaseca és la fundadora  i CEO d' I AM BOLD.

Nascuda a Igualada (Barcelona), una ciutat tradicionalment tèxtil, Rosa va estudiar disseny de moda i va començar a treballar amb grans marques durant molts anys. En la seva llarga trajectòria, Rosa es va adonar que les dones que utilitzen talles més grans de la 42, com ella, s'havien d'adaptar al patrons típics. Va apostar per fer visible altres cossos, altres formes en un concepte de moda inclusiva. Així va néixer I AM BOLD, un projecte que dona el protagonisme a dones que surten de l'estandart, dones fortes, dones audaces.

ROSA VILASECA

MANIFESTO

SÍ A LA DIFERÈNCIA, les dones I AM BOLD són persones que no estan dins els cànons regulars. Dones valentes que no creuen amb els estàndards ni en els límits autoimposats.

SÍ A LA MODA Perquè la dona BOLD li agrada la moda, sentir-se bé, jugar, divertir-se, I AM BOLD és tendència. Perquè la moda no és una cosa frívola, sinó una eina per ser qui vols ser.

SÍ A LA SOSTENIBILITAT  El procés de producció d' I AM BOLD es realitza en tallers i fàbriques responsables de Catalunya i Portugal, prioritzant l'ús de fibres naturals i ecològiques per a garantir la comoditat i la durabilitat de les peces.

SÍ A LA VIDA Les dones I AM BOLD estimen la vida i volen disfrutar dels seus plaers al 100%, sense complexes i amb tota la intensitat.

I AM BOLD és una marca de roba creada a Barcelona, pensada per a vestir dones amb cossos reals, dones que han estat invisibilitzades per una societat que es mou per aparences i uns estandarts del tot irreals. Les dones I AM BOLD s'accepten tal i com són i no renuncien a la moda. Les col·leccions de I AM BOLD estan formades per peces bàsiques d'alta qualitat. Els teixits són sempre naturals i sostenibles. I AM BOLD és una marca europea: el disseny i les oficines són a Barcelona i la producció és a Catalunya i Portugal.

Descobreix I AM BOLD i forma part de la nostra petita gran comunitat.

  • Pinterest
  • Instagram
  • Facebook
bottom of page